Társkereső Fonyód

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Fonyód környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb fonyódi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

fonyódi társkereső nők

Első Találkozás

fonyódi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online fonyódi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb fonyódi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes fonyódi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as fonyódi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es fonyódi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es fonyódi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti fonyódi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti fonyódi társkereső férfiak

Néhány fonyódi társkereső bemutatkozása

Szia!A barátaim szerint nagyon vidám ember vagyok,sokat nevetek.Szeretek zenét halgatni,imádok táncolni,akár fözés közben is.Nem dohányzom,de ha te igen nem zavar.Moziba szeretek járni,a film mindegy,mindent megnézek.Szeretem az állatokat,kicsitöl a nagyig.Szeretek túrázni,határ a csillagos ég.😃Meg kell ismerni és a többi már a jövöé.

Egy fonyódi társkereső nő, Anita (44)

Ismerj meg. Komoly kapcsolatot keresek¡!!!!!!!!!!!

Egy fonyódi társkereső férfi, Sanyi (28)

Alapjában véve vidám, kirándulást, biciklizést, nagy sétákat mozit színházat kedvelő hölgy vagyok , hobbym a kertészkedés. Legfontosabb közlendőm két kismanóm van, akik velem élnek. Röviden ennyi a többi úgyis kiderül. Tartós kapcsolatban bízva regisztráltam. Téged kereslek amennyiben nem füstölögsz, független , lehetőleg tetoválás nélküli vagy csak diszkrét " dísszel" rendelkező férfi vagy!

Egy fonyódi társkereső nő, Anna (45)

Keresek olyan hölgyet aki mellett újra rám talál a boldogság,akivel sokat nevethetek és akivel jóban és rosszban együtt lehetek.

Egy fonyódi társkereső férfi, Sándor (51)

Attól felek bármit is írok,reménytelen hogy megtalálom a párom. Én egy szeretetre méltó ,kedves, vidám alaptermészetű Nő vagyok. Keresem azt a Férfit,aki kézen fog és bemutatja az ő világát. Mint egy Kékszakáll,Ígérem, nem nyittatom ki a hetedik ajtót. Ha tetszik amit látok és arra kérsz maradjak,maradok. Hogy meddig? Csak rajtunk múlik. Olyan keressen, aki művelt,van humora,becsületes, őszinte, Van igénye színházra,koncertekre, utazásra,aki nem csak otthon üldögél. Van ilyen?Jelentkezzen!

Egy fonyódi társkereső nő, Marianna (64)

Szia Én egy 20 éves srác vagyok sajnos még nem találtam meg partnerem és ennek reményeben jöttem ide Ha tetszem irj nyuhodtan :) ♡

Egy fonyódi társkereső férfi, Tamás (21)

Nem tudom mi lenne a megfelelő bemutatkozás! Mert amit magamról írnék azt nem biztos ,hogy itt felismerik bennem. Tudok normálisan és kultúráltan kommunikálni. Intelligensnek tartom magam. Megértem ha valamire azt mondják hogy nem. Elfogadom mások véleményét ,ha nem is étek egyet vele! Nem a pehely súlyú csoprtba tartozom. Tudok és értem a viccet! Olvasáshoz szemüveget viselek! Aki úgy gondolja hogy meg tud fejteni engem bátran írjon. Mert néha én sem igazodok ki magamon. Hűséges vagyo. Van hogy csak begubózni szeretek,de vagy a nyüzsgést! Ha kedvem tartja kreatívkodom. Az ajándékozást nem kötöm az ünnepekhez! Ha zsíroskenyér a vacsora azt sem bánom,fel lehet azt is dobni egy szál gyertyával meg egymásra figyeléssel!

Egy fonyódi társkereső nő, Gabriella (54)

Nem akarok sokat írni, csak pár dolgot emelnék ki. Én egy Sikerorientált, céltudatos személyiség vagyok. Sportos alkatom van, imádok sportolni és kirándulni/utazgatni és hasonló értékrenddel bíró értelmes hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Sajnos teltkarcsú lányok nem jönnek be, inkább ne is írjanak! Köszönöm, hogy elolvastad Üdv Milán

Egy fonyódi társkereső férfi, Milán (22)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Fonyód

Fonyód

Somogy megye

Fonyód

+36 (1) 604 3102