Társkereső Balmazújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balmazújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balmazújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány balmazújvárosi társkereső bemutatkozása

komoly kapcsolat céljábol vagyok itt. Irj nyugodtan nem harapok!

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, László (29)

26-éves vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt ha fel keltettem az érdelődésedet irjon bátran

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, Norbert (27)

Két és fél éve váltam ,keresem azt a hölgyet aki leélné az életét velem ! Természetesen csak komoly kapcsolat jöhet szóba! Van egy kis házam és ide várom a párom !

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, Sándor (58)

Ez már a lemez B oldala, de hiszem, hogy ezen az oldalon is van tartalmas és szép dal. „Éjszaka majd fölnézel a csillagokra. Az enyém sokkal kisebb, semhogy megmutathatnám, hol van. De jobb is így. Számodra az én csillagom egy lesz valamerre a többi csillag közt. Így aztán minden csillagot szívesen nézel majd... Mind a barátod lesz.” „Amikor az emberek gyűlölködnek, ne hallgasd végig gyűlölködésük okainak hülye felsorolását. Úgy építették gyűlöletüket, mint valami templomot, ugyanazokból a kövekből, amelyekből a szeretetet is felépíthették volna." Antoine de Saint-Exupéry

Egy balmazújvárosi társkereső nő, Rozi (53)

Sziasztok! Egy rendes, őszinte és jószívű srác vagyok, aki szeretné megtalálni a megfelelő partnerét. Lehet álomvilágban élek emiatt, de nálam csak komoly kapcsolat lehetősége számít. Szeretek sportolni, olvasni és filmezni. Imádom az állatokat. Rengeteget segítek különböző rendezvények lebonyolításában szabadidőmben. Hobbym a rajzolás és ping-pongozás. Nem cigizek és nem iszom alkoholt, de nem zavar mások ilyen szokása. Ha meg akarsz ismerni jobban akkor írj bátran.

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, Szabolcs (23)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Balmazújváros

Balmazújváros

Hajdú-Bihar megye