Társkereső Balmazújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balmazújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balmazújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

balmazújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

balmazújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online balmazújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online balmazújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb balmazújvárosi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb balmazújvárosi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes balmazújvárosi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes balmazújvárosi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as balmazújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es balmazújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es balmazújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti balmazújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti balmazújvárosi társkereső férfiak

Néhány balmazújvárosi társkereső bemutatkozása

Úgynevezett intellektuális nő vagyok, és ettől 10.000 férfiból 9900 azonnal elmenekül, de az a 9900 nem tudja, hogy egy intellektuális nő milyen kreatív az élet minden területén. Szeretek minőségi módon élni, és olyan férfit keresek, akinek van stílusa, aki tudja, hogy a borból melyik évjárat a jó, és a pezsgős üvegen mit jelent a jelző. Aki ezek után még nem menekült el, arra én is kíváncsi vagyok...

Egy balmazújvárosi társkereső nő, Erika (49)

Sziasztok! Tibi vagyok 23 éves Balmazújvárosi. Komoly kapcsolat szempontjábol regisztráltam.

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, Tibor (24)

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy balmazújvárosi társkereső nő, Judit (48)

26-éves vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt ha fel keltettem az érdelődésedet irjon bátran

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, Norbert (28)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy balmazújvárosi társkereső nő, Katalin (42)

Két és fél éve váltam ,keresem azt a hölgyet aki leélné az életét velem ! Természetesen csak komoly kapcsolat jöhet szóba! Van egy kis házam és ide várom a párom !

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, Sándor (59)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy balmazújvárosi társkereső nő, Marika (51)

Sziasztok! Egy rendes, őszinte és jószívű srác vagyok, aki szeretné megtalálni a megfelelő partnerét. Lehet álomvilágban élek emiatt, de nálam csak komoly kapcsolat lehetősége számít. Szeretek sportolni, olvasni és filmezni. Imádom az állatokat. Rengeteget segítek különböző rendezvények lebonyolításában szabadidőmben. Hobbym a rajzolás és ping-pongozás. Nem cigizek és nem iszom alkoholt, de nem zavar mások ilyen szokása. Ha meg akarsz ismerni jobban akkor írj bátran.

Egy balmazújvárosi társkereső férfi, Szabolcs (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Balmazújváros

Balmazújváros

Hajdú-Bihar megye

Balmazújváros

+36 (1) 604 3102