Társkereső Celldömölk

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Celldömölk környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb celldömölki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

celldömölki társkereső nők

Első Találkozás

celldömölki társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online celldömölki társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb celldömölki diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes celldömölki keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as celldömölki társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as celldömölki társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es celldömölki társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es celldömölki társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti celldömölki társkereső férfiak

Néhány celldömölki társkereső bemutatkozása

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy celldömölki társkereső nő, Gyöngyi (40)

Kedves Társkereső Nők! Szombathelyen születtem & élek.Le vagyok százalékolva, de ennek ellenére úgy élek, mint egészséges ember társaim.Sokan elítélnek, mert őszinte-humoros-becsületes-hűséges vagyok.De ettől függetlenül próbálok talpon maradni, és sajnos hozzá vagyok szokva a sorozatos elutasításokhoz (!).De nem adom fel, mert a zene & család tart életben.Minek a regisztráció,ha egyedül maradok,mert nem kapok esélyt a bizonyításra. A személyes találkozás híve vagyok,mert ide bárki bármit írhat,és az nem fedi a valóságot.Utálom a hazug & kétszínű nőket,akik nem képesek normálisak lenni.Nem értem,minek a magas elvárás,amikor nem a suli adja az erőt,hanem a gyakorlat,az pedig az ÉLET!Tény,hogy alapfokú van csak,de 21 évet (!) lehúztam már,és sorozatos diszkriminációnak vagyok kitéve,és ezáltal el vagyok küldve a társkereső oldalakon.Ebből van elegem!Ezért kérem a tisztelt Nő társkeresőket, hogy ne a külső alapján ítélkezzenek, mert a belső többet ér.Szépen kérlek kedves társkereső nő,hogyha írok neked,válaszolj nekem,mert a válaszból tudom,merre tovább! Előre is köszöntem.

Egy celldömölki társkereső férfi, Attila (39)

Csendes nyugalmatbarát életvidám özvegy vagyok! Keresem társam

Egy celldömölki társkereső nő, Katalin (55)

Rendes lányt keresek aki aranyos és hüséges és oda figyel rám és nem a pénzre megy hogy sok legyen.

Egy celldömölki társkereső férfi, Richárd (38)

Írhatnék bármit..... Rendezett élettel rendezett társat keresek.

Egy celldömölki társkereső nő, Veronka (45)

Köszöntelek az adatlapomon! Most kellene valami frappánsat kamuznom, amitől eldobod az agyadat. (De én nem teszem) Na nem azért, mert nincs kepzelőerőm, hanem azért, mert nem biztos, hogy emlékszem majd rá, hogy itt mit kamuztam. Ezért ezt inkább kihagyom. Eléggé egyszerű, és nagyszerű emberke vagyok!

Egy celldömölki társkereső férfi, Viktor (37)

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.Ha jobban meg szeretnél ismerni írj és én válaszolok.

Egy celldömölki társkereső nő, Ramóna (40)

32 éves nyugodt természetű, komoly gondolkodású, őszinte, kedves, udvarias, megbízható, segítőkész férfi keresi párját. Olyan párt, akinek nem a társadalmi rang, a végzettség, a pénz, és a legdrágább, legdivatosabb ruhák hordása a legfontosabb, hanem vannak érzései is. Szobafestő szakmám van, ezáltal építőiparban dolgozok, annyi különbséggel, hogy rám nem jellemző egyáltalán az építőiparos emberkék bunkó jellemtelen csajoknak fütyörészős stílusa. Természetesen a személyes találkozást tartom előnyösebbnek, mivel személyesen a legjobb ismerkedni. Ha szeretne valaki többet tudni a fenti sorok tudatában, azzal a hölggyel szívesen találkozom.

Egy celldömölki társkereső férfi, Attila (32)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Celldömölk

Celldömölk

Vas megye

Celldömölk

+36 (1) 604 3102