Társkereső Császár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Császár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb császári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

császári társkereső nők

Első Találkozás

császári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online császári társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online császári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb császári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes császári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as császári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es császári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es császári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti császári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti császári társkereső férfiak

Néhány császári társkereső bemutatkozása

152 cm magas vagyok,átlagos testalkattal és néhány plusz kilóval. Nem tudom mit is írhatnék magamról,talán annyit,hogy imádom a zenét,melyek szép érző számokat tartalmaznak.Keresek valakit,akivel lehetne levelezni,kicsit jobban megismerni egymást,aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor jöhet a találkozás.De lehet,hogy ez csak egy álom. Szükségem lenne egy barátra aki enyhíteni tudná a magányomat pl. a levelezéssel. Nem bisztos,hogy mindenki úgy gondolkozik mint én, másnak mást jelent az ismerkedés.

Egy császári társkereső nő, Gizike (67)

Átlagos, vidám ,realista, kiegyensúlyozott, gyakorlatias ,laza, gondolkodó, sokoldalú. Szeretem a gyógyfürdőket,uszodákat, kirándulást, fesztiválokat, bálokat. Karbantartóként dolgozom egy multinál. Rendezett anyagi körülmények között élek. Akit keresek. Átlagos hölgy akit szerethetek, és viszont tud szeretni. Nem baj ha falusi, túlsúlyos, egészségesen erényes vagy, együtt tudsz nevetni, gondolkodni, döntéseket hozni velem, párt keresel és nem herceget. Barátnőt keresek nem házicselédet.Ha be tudsz illeszteni a gyermekeid mellé, írj bátran. Akik ne keressenek: lelkileg beteg, hisztis, csak a problémát kereső hölgyek.Ha felkeltettem az érdeklődésedet jelölj be. (félénk vagyok) Üdv.: Béla

Egy császári társkereső férfi, Béla (49)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy császári társkereső nő, Lídia (50)

Túl vagyok egy-két félresikerült kapcsolaton, de ebben a korban ki nem? Mindezek ellenére megmaradt a hitem, hogy megtalálom azt a társat, akit nekem szánt a sors. Még ha nem is vagyok Alain Delon, vagy Brad Pitt sem, mégis tele vagyok belső értékekkel, amit egy hozzám hasonló, érzékeny lelkű társnak szívesen megmutatok. Azt mondják egy nő minden férfi mellett más nő, ez ugyanígy igaz a férfiakra is - csakis két emberen múlik, hogy mit tudnak kihozni egymásból, megadva egymásnak a kölcsönös tiszteletet, odafigyelést és szeretetet. Ha hasonló értékrenddel rendelkezel, kérlek tisztelj meg pár sorral magadról, és adjunk egymásnak egy esélyt. Olyat keresek, akivel egymást boldoggá tudjuk tenni önzetlenül. Sanyi

Egy császári társkereső férfi, Sanyi (54)

Társaság kedvelőnek és beszédes lánynak tartom magam. Szeretnék egyetemre menni és tovább tanulni,hisz középsuli után sem áll meg az élet!:) Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni vagy éppen túrázni. Ugyan akkor a nyelvek is közel állnak hozzám ,így egyik főbb hobbim a nyelv tanulás. Továbbá értekelem a humort ,hisz jó ha van az embernek. Nem utolsó sorban plusz pont,hogy ha még jó humorod is van mellé.:) Szeretném ha a beszélgetésünk felhőtlen lenne és megannyi témáról tudnánk folyamatosan beszélni. Ha valami esetleg fel merülne még benned,nyugodtan dobj meg egy üzivel.:)

Egy császári társkereső nő, Angelika (19)

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Egy császári társkereső férfi, Peti (30)

Olyan úri embert keresek aki el tud fogadni és együtt megyünk egy szebb jövő felé,ami még hátra van,mert 6o után is ki süt a nap. 64/172/95 özvegy nő vagyok,gyedül élek kertes házamba,2 kutyusommal és 2 cicámmal. Közös szimpátia esetén lakó társamul is fogadhatlak. Van 4 gyermekem 7 unokám ,ők külön élnek Szeretek sütni,főzni,nagyokat sétálni télbe őszbe mindig mikor lehetőség van.Szeretek kirándulni Reménykedem hátha itt megtalálom a hozzám valo társat ami nem sikerűlt Keresek egy őszinte,hazugság nélküli párkapcsolatot,ami füszerezve van a szeretet és megbecsülés és tisztelet jelzőivel. Legyél Te az utolsó ki megfogja a kezem Legyél Te az álmom kiért érdemes majd élnem Legyél Te ki megóv mindentől hogy ne keljen félnem Legyél Te ki magához láncol és soha nem enged el Legyél Te ki elaltat és reggel csókkal ébreszt Legyél Te kinek az örökké azon is túl fog tartani Legyél Te a szeretet ami csak boldogságot hozhat Legyél te a Szerelem aki játsza szívemnek dallamát Ami HALÁLON TÚL IS TART MAJD

Egy császári társkereső nő, Kati (64)

Sokat dolgozom és meglehetősen aktívan élek. Nagyon nem vagyok oda a fociért, de a sportokért viszont igen és nem nézni szeretem. Hétközben edzésekre járok, hetente 1-2-3 alkalommal, és ahogy a szezon elkezdődik hétvégenként egy-két napot kerékpározom. Ez gyakran túra, ezért sokat utazom. Kerékpárról a legszebb a világ :-) De szeretek "csak úgy" autózni is. Szeretem a zenét, mondhatni majdnem "mindenevő" vagyok, de a mindenben is csak az igényeset kedvelem. Értem ezt a mai slágerlistás daloktól, az igazi jazz csemegéken át - érintve a rock zenét is, - a komolyzenéig. Nem nézem a televíziós csatornák reklámtól és tudatmódosítástól csöpögő napi egyvelegét, de nézek filmeket, sőt egyes sorozatokat is, persze sajátos időbeosztásban. Szeretem az utazást, a természetjárást, minél több mindent meglátni. Széles a baráti köröm, amit igyekszem folyamatosan ápolni. Feszegetem a határaimat, a szavak többféle értelmében is. Nem vagyok egy egyszerű eset és nem jellemző, hogy valaki első látásra megkedvel. Tudok makacs és konok, határozott is lenni, ha annak épp ott értelme és szüksége kívánja. Mindezek miatt velem tud unalmas és nagyon zajló is lenni az élet. És volt már, hogy valaki miatt szinte mindent feladtam, megváltoztattam, de akkor nem érte meg, talán most...

Egy császári társkereső férfi, Tibor (53)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Császár

Császár

Komárom-Esztergom megye

Császár

+36 (1) 604 3102