Társkereső Szentes

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentes környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentesi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szentesi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentesi társkereső férfiak

Néhány szentesi társkereső bemutatkozása

Rólam érdemes tudni, hogy egy kissé zárkózott természetű vagyok de nyitok minden új irányba. Szeretek a természetben lenni és ugyancsak szeretem az állatokat is. Hobbi az olvasás, barkácsolás és sok minden más.

Egy szentesi társkereső férfi, Viktor (19)

Szívesen megyek kirándulni, sétálni, szórakozni. Hobbim az autóvezetés, motorozás és sportolás, de nyitott vagyok sok mindenre. Vigyázok a természetre, fontosnak tartom a környezetvédelmet. Keresem azt a lányt akivel lehet sokat nevetni ,sétálni filmet nézni szórakozni. Számomra a belső értékek is fontosak.

Egy szentesi társkereső férfi, Gábor (28)

Szia. Ha szeretnél egy olyan komoly szándékú sráccal életre szóló, komoly kapcsolatot megvalósítani, aki kizárólag szebbé és jobbá teszi a közös életeteket, akkor jó helyen jársz. Romantikus tipusú és szeretetre éhes vagyok. Magamhoz hasonló tulajdonsággal rendelkező csajok jelentkezését várom 20 és 45 éves kor között. Üdvözlettel: Gumikacsa.

Egy szentesi társkereső férfi, Richárd (40)

Sziasztok! . Szemèlyes találkozásba hiszek. Nyugodt, megbizható, becsületes nőnek tartom magam. Ha felkeltetem èrdeklődèsedet kèrlek irj. Üdv: Margó

Egy szentesi társkereső nő, Margó (47)

Őszinte, jólelkű, mély érzésű, fiatalos, minden káros szenvedélytől mentes, megbízható 49 éves szőkés-barna hajú, zöld szemű, sportos pasi vagyok egészséges igényekkel. Megvan mindenem... vagyis mégsem, már én is feladnám több éve tartó önállóságom, egyedüllétem... szeretnék és szükségem van egy melegszívű, érett, jóravaló, megbízható Emberre, Társra, Nőre, akinek ugyanúgy mint nekem, érték egymás megbecsülése, tisztelete, akinek érték lelki támogatást, biztonságot nyújtani, egymás kezét fogni, akinek érték az egymáshoz való tartozás, összeköltözés, együttélés, akinek érték az őszinte, tiszta szeretet, szerelem. Egy kicsit romantikus alkat vagyok, de azt gondolom a humorérzékem is rendben van. Saját vállalkozásom van, mely biztos lábakon áll és maximális egzisztenciális biztonságot nyújt. Heti 6 nap sportolok és kicsit egészség mániás is vagyok. A többit kérdezd meg...

Egy szentesi társkereső férfi, Pali (49)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szentes

Szentes

Csongrád megye

Szentes

+36 (1) 604 3102