Társkereső Szentes

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentes környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentesi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szentesi társkereső nők

Első Találkozás

szentesi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szentesi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szentesi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szentesi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szentesi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szentesi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentesi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentesi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szentesi társkereső férfiak

Néhány szentesi társkereső bemutatkozása

49 éves, fiatalos, elvált nő vagyok, két kiskorú gyermekem van. Tanári végzettséggel rendelkezem és nyelviskolában tanítok. Keresem a társam, a másik felem, akivel jókat lehet beszélgetni, akivel egymásra tudunk hangolódni, aki tud komoly és vicces is lenni. Szóval akivel úgy érezzük, hogy mindig egymást kerestük. mert "Minden csoda alapja a szeretet." Müller Péter

Egy szentesi társkereső nő, Barbara (50)

Igazából nehéz lenne összefoglalni hirtelen mindent,úgy is ismerkedés-beszélgetés közben lehet igazán megismerni egymást,de annyit azért elmondanék magamról hogy egy sportbarát,sok hobbival rendelkező életvidám ember vagyok,aki olyan társat keres,aki komoly kapcsolatra gondolatik, tudja mit akar az életével kezdeni,vannak elképzelései és hasonló elfoglaltságok érdeklik,gondolok többek között: futás,kerékpározás,edzés-fitness,szezonban motorozás,mozizás,síelés-kirándulás...stb. vagy legalább ezekben támogat :)

Egy szentesi társkereső férfi, Péter (32)

Szia! Edina vagyok, 40 éves, jogász. Okos vagyok, önálló, határozott és vicces. Társat keresek, de nem mindenáron. Olyan férfit, aki nem riad meg az erős nőktől. Nyugi, nem vagyok az emancipáció élharcosa, csak a mindkét felet megillető szabadságban, illetve a klasszikus férfi és női szerepekben hiszek. Szeretek színházba járni, sorozatokat nézni, főzni, sportolni, és szeretnék utazni! Részletesebb használati útmutatóért, kérjük vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással! Mondtam: vicces! :)

Egy szentesi társkereső nő, Edina (40)

Sziasztok! Jelenleg egyedül .Szeretnék rajta változtatni. Ahoz te kellesz,lehetsz szeretö,barátnö, társ. Ebböl bármi kialakulhat. Kölnbe, és Szentesen élek.Két év után végleg Szentes. Minden honapban Szentesen vagyok. Szinpátia esetén segitek,hogy az álmod valóra váldsd.Szeretek,jönni menni ,bevásárolni,házimunkát csinálni, fözni, utazni. Megbizható alkalmazkodó vagyok. Szeretem a szépet,különleges dolgokat. Viszont nem szeretek középpontban lenni.A negativ dolgokat kerülöm. Persze személyes találkozás dönt. :-)

Egy szentesi társkereső férfi, Ferenc (55)

"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegjek a tól, fakadjak dalra, lejtsek táncot, legyek eszelősen boldog! A szerelem , megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Azt mondom, légy fülig szerelmes; olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza! Hogy találhatsz rá? Hagyd az eszed! Hallgass a szívedre! ... Az az igazság, hogy e nélkül nincs értelme élni. Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél. De meg kell próbálnod! Ha nem próbálod meg, nem is éltél..." Próbáljuk meg együtt....!

Egy szentesi társkereső nő, Bea (32)

Üdvözlöm a társkereső oldal minden tagját,László vagyok,68 éves nyugdíjasként,keresem a hölgytársam! Szentesen élek,három gyermek édesapja és négy unoka nagyapja vagyok.Sajnos gyermekeim távol élnek tőlem,de ha tehetik meglátogatnak engem.Nekem a nő hiányzik,a Nő aki,jelenlétével oldja a magányt,aki ha megérkezem szeretettel vár,kivel jól érezhetjük egymást,kivel megbeszélhetjük közös dolgaink,aki egyszerűségével nagyszerű! A Nő ki magát adja,akivel egyszerűen csak nagyon jó lenni! Kérem tisztelettel a kedves társkereső hölgyeket,hogy keressenek meg bátran, csak önök között lehet az akit én keresek. Köszönöm figyelmüket és szeretettel várom jelentkezésüket.Üdv. Lászó.

Egy szentesi társkereső férfi, Laszlo (69)

Fogalmam nincs mit kellene ide írnom, de talán néhány tény rólam ide illő. Nos, aktív könyvmoly vagyok, illetve magam is könyveket írok, a fiókomnak. Talán ez az egyik legnagyobb ismérv rólam, a könyvek iránti szerelmem. Az ember azt gondolná, hogy aki szereti az irodalmat, az alapvetően romantikus természet. Én nem tartozom ezek közé. Korábban próbálkoztam a fotózással is, de megfelelő készülék hiányában ez sokkal inkább kellemes időtöltésnek bizonyult. Ha nem dolgozom, akkor legtöbbször itthon vagyok és a konyhában próbálok elkészíteni valami újat, ami a legtöbbször nem ehetetlen. Szeretek a természetben eltévedni, ha időm engedi. Nyaranta főleg hagyományőrző fesztiválokra járok- és azt hiszem a monológom végére értem. Hogy mit keresek? Fogalmam nincs. Egyébként sem lehet egy ember személyiségét leírni olyan egyszerűen. Nem is akarom. A legjobb talán egy közös "ejha" lenne. Szóval, ha meg akarsz ismerni, akkor meg fogsz ismerni. A többi lényegtelen.

Egy szentesi társkereső nő, Andrea (23)

Műszaki ember vagyok több szakmával. Többre értékelem a gépek megbízhatóságát, mint a legtöbb emberét. A passzív pihenést részesítem előnyben. Egyszerű, csendes, nyugodt életet élek. Nem iszom, nem dohányzom és ezt a leendő páromtól is elvárom. Állatot lakásban nem tűrök meg. Tartós kapcsolatra, házasság céljából olyan nőt keresek aki felvilágosult gondolkodású, de kapott még konzervatív nevelést. Minden téren nő, családcentrikus, házias, gondoskodó, kedves, csendes, megbízható. Engem elsősorban nem a pénz motivál. Én családot szeretnék, olyan társat akivel többet el lehet érni mint ami a mai magyar rög valóság. Olyan társat aki tud szárnyalni, nem áll mindig két lábbal a földön, nem köti le minden erejét és idejét a valóság, a puszta megélhetés nyűglődése, tud élni vidáman, szabadon, boldogságban anélkül, hogy a pénz legyen a mérvadó.

Egy szentesi társkereső férfi, Viktor (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szentes

Szentes

Csongrád megye

Szentes

+36 (1) 604 3102