Társkereső Gelse

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gelse környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gelsei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

gelsei társkereső nők

Első Találkozás

gelsei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online gelsei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb gelsei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes gelsei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gelsei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gelsei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gelsei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gelsei társkereső férfiak

Néhány gelsei társkereső bemutatkozása

Nem vagyok különleges, nincsenek nagy álmaim a királyfiról fehér paripán! De azért ne nekem kelljen eltartani valakit! Élni szeretném az életem és gondolatok egy társra aki hasonlóan gondolkodik, mint én! Fontosak a hétköznapok úgy, mint az ünnepnapok.

Egy gelsei társkereső nő, Rita (55)

Nézem az adatokat, a képeket , a bemutatkozó szöveget és ebből a háromból próbálok valamit összeállítani , amit úgy hívnak , hogy vonzalom. Milyen vagyok én? Nem vonz a hétköznapi és az átlagos. Mondjuk ez a megjelenésemen is látszik, a gondolkodásomon is látszik, a megnyilvánulásaimon is látszik. Elfogadok mindenkit olyannak , amilyen és a munkámban is a másság és a diverzitás szeretetét és elfogadását tanítom... Csak a pozitív dolgok érdekelnek... Az utóbbi éveket a Balatonnál töltöttem, de elég hosszadalmas útba tellett , amíg eljutottam idáig, ugyanakkor azt tudni kell rólam , hogy én mindig is a Balatonnál szerettem volna élni, így hát mondhatnám, hogy az, hogy most itt vagyok, az egy gyermekkori álom valóra válása. Lehet , hogy közhely is, meg általában minden bemutatkozó szövegben meg is jelenik a természet szeretete , de nálam ez tényleg valóság és szívből jövő . Vegán vagyok. De nem csak az étkezés terén. Feltétlen módon tisztelem az állatokat... Nem tudok káromkodni és hazudni és ezt mind jó jelként élem meg másban is. Nincsenek tabu témák, emiatt nagyon fontos a kommunikatív képesség számomra. Szeretem , ha egy emberben nem csak értelmi-, de érzelmi intelligencia is van.

Egy gelsei társkereső férfi, Gergely (36)

Köszöntelek az oldalamon ..! Pozitív életfelfogással rendelkező Nő vagyok. Nem görcsösen keresgélek, inkább egyenlőre ismerkednék. A cél persze, egy jól működő kapcsolat. Ha , szimpatikusnak tartasz , ne csak többször látogasd az oldalam ! Írj !

Egy gelsei társkereső nő, Hajnalka (55)

18 éves vagyok gelsén lakok apámnak Focizok ha többet akarsz tudni irj 😉

Egy gelsei társkereső férfi, Krisztofer (19)

44 éves vagyok, és van egy 12 éves fiam. Vidám természetű társat keresek,akivel lehet beszélgetni, viccelődni. Akihez oda tudok , aki nemcsak a társam, hanem a barátom is lenne. Az életet élni szereti, és nemcsak álmodozik róla. Sablonszöveg. Ha fel keltettem az........ Üdv Monchy

Egy gelsei társkereső nő, Mónika (44)

Hát magamról nem tudok sokat írni mert nem hiszem hogy ez alapján dönt az ember!

Egy gelsei társkereső férfi, József (33)

"Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza.Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig. " → örök álmodó → szeret olvasni → őszinte → bolondos → szereti a tengert

Egy gelsei társkereső nő, Lilla (25)

Szia komoly kapcsolat megtalálása céljából vagyok itt. Hiszem hogy mindenkinek meg van a párja Remélem az enyém itt van. Szeretnék családot gyereket. Az élet túl rövid hogy egyedül éljünk.

Egy gelsei társkereső férfi, Dani (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Gelse

Gelse

Zala megye

Gelse

+36 (1) 604 3102