Társkereső Hévíz

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hévíz környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hévízi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

hévízi társkereső nők

Első Találkozás

hévízi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hévízi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hévízi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hévízi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hévízi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hévízi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hévízi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hévízi társkereső férfiak

Néhány hévízi társkereső bemutatkozása

Nem vagyok különleges, nincsenek nagy álmaim a királyfiról fehér paripán! De azért ne nekem kelljen eltartani valakit! Élni szeretném az életem és gondolatok egy társra aki hasonlóan gondolkodik, mint én! Fontosak a hétköznapok úgy, mint az ünnepnapok.

Egy hévízi társkereső nő, Rita (55)

Kedves ismeretlen! Én egy alapvetően vidám, nyugodt, megbízható embernek tartom magam. Szeretem a gyermekeimet, 2 kissrác, ill egy ifjú hölgy akikkel egyedül élek. Ő értük dolgozom, ők adnak értelmet a mindennapjaimnak. Szeretném, hogy az életem, s ez által az ő életük is teljes lenne! A teljességhez nekem, egy - lelki társra egy párra lenne szükségem, akivel megoszthatom mindenem amit a nagybetűs élet kínál! Számomra fontos a vallás, római katolikus vagyok minek tanítása alapján próbálom élni az életem, nevelni a gyermekeim. Szeretem a munkám, szeretek a szabadban időt tölteni, sportolni (futás, kerékpározás, esetleg úszás) - kirándulni, túrázni, egyénileg és közösen is! Ha olyan valaki vagy aki el tudná képzelni magát egy ilyen család " szívének" örülnék ha megismerhetnélek! - boldoggá tehetnénk mindannyiunk életét! Nagyon fontos számomra a becsületesség, őszinteség, bizalom, megbízhatóság, gyűlölöm a hazugságot! - hit, remény, szeretet ha ez a 3 dolog együtt jár, ott mindent meg lehet beszélni, nincs lehetetlen!

Egy hévízi társkereső férfi, Tamás (44)

Köszöntelek az oldalamon ..! Pozitív életfelfogással rendelkező Nő vagyok. Nem görcsösen keresgélek, inkább egyenlőre ismerkednék. A cél persze, egy jól működő kapcsolat. Ha , szimpatikusnak tartasz , ne csak többször látogasd az oldalam ! Írj !

Egy hévízi társkereső nő, Hajnalka (55)

Sziasztok, Máté vagyok 23 éves Nagykanizsán élek egyenlőre szüleimmel, de szeretném ha ez majd a későbbiekben változna. Jelenleg sofőrként dolgozom egy budapesti cégnél, de napi szinten otthon tartózkodom. Elég nyugodt személyiség vagyok nem nagyon tudnak kihozni a sodromból sőt szinte lehetetlen, de ha mégis sikerül akkor igyekszem a lehető leghiggattabban megoldani a problémát. Nem vagyok otthonülő típus szeretek erre-arra menni, de azért nálam is vannak olyan napok amikor jobb otthon pihenni :). Sportos alkat vagyok a közeli sportpályára járok futni és néha focizni. Azért a sportot nem viszem túlzásba, mert nekem vannak annál fontosabb dolgok is pl. a család számomra szent és sérthetlen. Nagyon őszinte, megbízható, aggódó és hűséges típus vagyok. Nem vagyok tökéletes vannak hibáim és szerintem nincs 100%-ban hibátlan ember. Ha valaki nagyon szereti a másikat akkor elfogadja olyannak amilyen a hibáival együtt. Nem vagyok egy kimondottan bulizós típus de azért mindig jól érzem magam :). Szeretnék egy lányt találni akivel lehet közös jövőt tervezni. Sziasztok :).

Egy hévízi társkereső férfi, Máté (23)

44 éves vagyok, és van egy 12 éves fiam. Vidám természetű társat keresek,akivel lehet beszélgetni, viccelődni. Akihez oda tudok , aki nemcsak a társam, hanem a barátom is lenne. Az életet élni szereti, és nemcsak álmodozik róla. Sablonszöveg. Ha fel keltettem az........ Üdv Monchy

Egy hévízi társkereső nő, Mónika (44)

Nézem az adatokat, a képeket , a bemutatkozó szöveget és ebből a háromból próbálok valamit összeállítani , amit úgy hívnak , hogy vonzalom. Milyen vagyok én? Nem vonz a hétköznapi és az átlagos. Mondjuk ez a megjelenésemen is látszik, a gondolkodásomon is látszik, a megnyilvánulásaimon is látszik. Elfogadok mindenkit olyannak , amilyen és a munkámban is a másság és a diverzitás szeretetét és elfogadását tanítom... Csak a pozitív dolgok érdekelnek... Az utóbbi éveket a Balatonnál töltöttem, de elég hosszadalmas útba tellett , amíg eljutottam idáig, ugyanakkor azt tudni kell rólam , hogy én mindig is a Balatonnál szerettem volna élni, így hát mondhatnám, hogy az, hogy most itt vagyok, az egy gyermekkori álom valóra válása. Lehet , hogy közhely is, meg általában minden bemutatkozó szövegben meg is jelenik a természet szeretete , de nálam ez tényleg valóság és szívből jövő . Vegán vagyok. De nem csak az étkezés terén. Feltétlen módon tisztelem az állatokat... Nem tudok káromkodni és hazudni és ezt mind jó jelként élem meg másban is. Nincsenek tabu témák, emiatt nagyon fontos a kommunikatív képesség számomra. Szeretem , ha egy emberben nem csak értelmi-, de érzelmi intelligencia is van.

Egy hévízi társkereső férfi, Gergely (36)

"Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza.Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig. " → örök álmodó → szeret olvasni → őszinte → bolondos → szereti a tengert

Egy hévízi társkereső nő, Lilla (25)

Szia Szabolcsnak hívnak! Szabadidőmben szívesen járok túrázni szeretem a természetet, az állatokat, növényeket. Szeretek horgászni ezen kívül még szívesen motorozok szabadidőmben.Tele vagyok célokkal és új ötletekkel amiket el is szoktam érni nagyon kitartó személyiség vagyok. Érdekel még a csillagászat meg minden olyan dolog ami érdekes e téren.Szeretek zenét hallgatni és egy jó baráti társasággal elbeszélgetni. Komoly kapcsolatot keresek és én nagyon bízom benne,hogy megtalálom itt a páromat. Hölgyek írjatok bátran mert egyedül unalmas az élet üdvözlettel Szabi!

Egy hévízi társkereső férfi, Szabolcs (33)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Hévíz

Hévíz

Zala megye

Hévíz

+36 (1) 604 3102