Társkereső Murony

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Murony környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb muronyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

muronyi társkereső nők

Első Találkozás

muronyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online muronyi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online muronyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb muronyi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes muronyi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as muronyi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as muronyi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es muronyi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es muronyi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti muronyi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti muronyi társkereső férfiak

Néhány muronyi társkereső bemutatkozása

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET 😉😊. Komoly, hosszútávú,akár végleges kapcsolat reményében vagyok itt... Távkapcsolat nem érdekel, a személyes találkozók híve vagyok, a személyes VARÁZS-ban hiszek😉😊. Szeretek mindenről beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl. kerékpározás,túrázás,kirándulás,wellness. Csak akkor írj,ha már kiszórakoztad magad és minőségi, mély érzelmeken alapuló kapcsolatra vágysz😉. Kalandorok, kapcsolatban élők kerüljenek! Köszönöm.

Egy muronyi társkereső nő, Anna (47)

18 éves vagyok :) sok oldalú vagyok :) -- Márk-nak hívnak helyes kedves normális fiú vagyok ismerj meg és meg tod békéscsabai vagyok gitározok itt ot fel lépek ha meg kérnek és hip háp-ban is ez van hívnak megyek :) az én idealom : ne legyen csúnya se plaza cica legyen velem kedves romantikus vad érzelmes normális őszinte aranyos vicces meg értő át érző meg bízható az nagyon fontos legyen kicsit csinos és kalandos legyen és a ki sugárzása legyen pozitív nos ennyi lenne lehet valamit ki hagytam ne haragudjatok :) és úgy szeresen ahogy csak emberileg lehet és a hibáimmal együtt szeresen és tegyen a kapcsolatért ahogyan én :) <3

Egy muronyi társkereső férfi, Mark (19)

Elsősorban anyuka vagyok és a gyerekem a legfontosabb számomra(akivel eléggé össze is vagyunk nőve). Általában jókedvű,optimista vagyok,de nagyon hamar fel tudom húzni magam,olyankor 5 perc vihar és tornádó,aztán lecsendesedik minden-ezt elég nehéz elviselni. Van olyan,hogy pörgök, van olyan,hogy totál ellustulok. Semmi extra nincs az életemben,élem hétköznapjaimat. Szeretem a természetet,sétálni,biciklizni,horgászni,olvasni,rejtvényt fejteni és mikor mi jön még.

Egy muronyi társkereső nő, Ágnes (38)

Üdvözöllek Kedves Hölgy ! Köszönöm hogy ellátogattál az adatlapomra . Ismerj meg mondj te véleményt rólam .Igazi rák jegyű vagyok a jó és rossz tulajdonságokkal. Nagyon tudom szeretni a párom /ha van / imádom a gyerekeket . Egy GRIZLI is bennem van ami egy táncoló maci vagy egy fenevad ki hogy bánik vele /bár még nem bántott senkit/ Kedves Hölgy indul a vadászati szezon e nemes vadra a legügyesebb vadásznak e ritka példány lesz a jutalma .A Grizli befogásának leggyórsabb és legegyszerübb módja egy kis bocs .Ezért keresi a Grizli a 25 40 éves vadász korosztályt Kedves Hölgy Köszönöm hogy olvastad soraimat jó vadászatot . Üdv Jani a Grizli

Egy muronyi társkereső férfi, Janos (53)

Szia! Örülök hogy itt jársz ! ☺😊 Amiért regisztráltam, az nem más mint hogy megtaláljam azt a felemet akivel le élhetem az életemet .☺☺ Gyermekem van .🙂🙂 Kizárólag csak komoly kapcsolatott keresek. aki egy szavas válaszokat ír, és aki nem tudja mit akar ne is írjon. 😯 Ha szeretnél többet tudni rólam , bátrán írj rám . csak az öszinte emberek erdekelnek.. Ha kedvencednek jelölsz írj is rám. Persze csak ha komolyat akarsz Nem hiszem hogy itt lehet 20-30 km talaji embert....

Egy muronyi társkereső nő, Aliz (20)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, vágyaimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsvágyat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy muronyi társkereső férfi, Lajos (59)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy muronyi társkereső nő, Szilvi (32)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, testileg és lelkileg is.

Egy muronyi társkereső férfi, István (37)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Murony

Murony

Békés megye

Murony

+36 (1) 604 3102