Társkereső Szentlőrinc

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentlőrinc környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentlőrinci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány szentlőrinci társkereső bemutatkozása

Öszinte magabiztos rendszerető vagyok nem fogyasztok alkoholt de dohányzom szeretek kirándulni tv- nêzni relytvénytfejteni szeretem az állatokat.

Egy szentlőrinci társkereső nő, Ildikó (57)

Ivanics Tamás vagyok. Szeretném megtalálni azt a társam akivel őszintén meglehet beszélni mindent, aki állatbarát és vidám természetű. Van egy három éves kislányom aki sajnos nem velem éll de napi szinten tartom vele a kapcsolatott. Több mint hét éve dolgozok a királyegyházai cementgyárbban mint gépkezelő. Őszinte,vidám embernek ismerem magam.

Egy szentlőrinci társkereső férfi, Tamás (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szentlőrinc

Szentlőrinc

Baranya megye

Szentlőrinc

+36 (1) 604 3102