Társkereső Szentlőrinc

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentlőrinc környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentlőrinci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szentlőrinci társkereső nők

Első Találkozás

szentlőrinci társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szentlőrinci társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szentlőrinci társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szentlőrinci diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szentlőrinci diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szentlőrinci keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szentlőrinci keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szentlőrinci társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szentlőrinci társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentlőrinci társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentlőrinci társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szentlőrinci társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szentlőrinci társkereső férfiak

Néhány szentlőrinci társkereső bemutatkozása

Ismerkedek, barátkozok. A többit majd meglátom. Vagy kialakul a vonzalom, vagy nem. Semmit sem erőltetek. Egy mozgássérült nőt is lehet szeretni. Nekem olyan férfi kell aki a segítségével ki tudja és akarja érdemelni a szerelmem. Aki mellett valóban nő lehetek. A férfi fogadja el, hogy a nőnek is van szabad akarata, véleménye. A nő is lehet beteg, sérült, nem tökéletes alakú. A férfi legyen férfi, ne csak egy élvezet hajhász, akinek első és egyetlen érdeklődése a . Képes legyen gondoskodni a párjáról. Nagyon szeretnék már találkozni egy olyan férfivel aki képes magamért szeretni, és nem csak hiánya van.

Egy szentlőrinci társkereső nő, Mónika (55)

Értékes férfi - Egy értékes nőnek Őszinte, megbízható, szerethető és szeretni tudó - néhány fontos tulajdonságom, amiket szeretnék benned is szeretni. Spirituális szemléletű vagyok. Ha Te is, az csak jót jelenthet mindkettőnk számára, de egy kapcsolat létrejöttéhez nem feltétel. Szeretem magamat - és sok szép dolgot a minket körülvevő világban. Szeretem a természetet, a hegyeket és erdőket, az erdő csendjét, vízpartot vagy épp a ringató vizet, megcsodálni a csillagokat... de szeretem a zenét és a zenére való mozgást is - nevezhetnénk táncnak is, bár a mozgás kötetlen formáit jobban szeretem, mint az "alaki gyakorlatokat". Szeretek futni és kerékpározni. Szeretek sütni. (Főzni nem igazán.) Szeretem a cicákat. =^.^= És szeretek szeretni (érinteni, cirógatni, csókolni, ölelni...), és szeretem, ha engem is ugyanígy szeret, akit szeretek.

Egy szentlőrinci társkereső férfi, Kálmán (47)

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon gondolatom rá, hogy velem legyen valaki, néha átérzem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy szentlőrinci társkereső nő, Éva (53)

Szia! Érdekel, ki ez a kölyökképű harmincas, aki folyton az élet értelmén töpreng? Hát én! De hogy ki is vagyok valójában és miért kérdőjelezem meg a magától értetődő jelenségeket? Derítsük ki együtt, mert még nekem sem sikerült ennek a talánynak a végére járnom. Az életcélom, hogy segítsek az embereken, akár viszonzatlanul is, amiért az átlag emberek baleknak tartanak. Persze én az esetek többségében eltérek és irtózok az átlagostól, középszerűtől, szokványostól. Nem szándékosan, így alakult. Keresem azt a nőt, aki társam lenne ebben az életnek nevezett programban, ami egyszerre izgalmas és érdekes, szenvedésekkel teli és küzdelmes, nevetni való és siralmas. Nem tudom még meddig tart a saját fejezetem, de buzgón esedezem imáimban a Nagy Forgatókönyvíróhoz, hogy rendeljen mellém egy női szereplőt, izgalmasabb lenne a sztori. Talán meghallgat.

Egy szentlőrinci társkereső férfi, Gábor (36)

Életvidám, társaságkedvelő, természetbarát, örökmozgó nő vagyok, aki számára fontos az egészséges életmód és a kultúrális kikapcsolódás. Szeretek gyógyfürdőkbe járni, imádok túrázni, utazgatni, nyitott vagyok az élet örömeire. Káros szenvedélyem nincs! Keresem a korban, temperamentumban, érdeklődési körben és magasságban hozzám illő társat, akivel jókat lehet beszélgetni és együtt élvezhetjük az élet szépségeit. Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóságés az őszinteség. / Otthon ülök, komolytalanok, szenvedélybetegek kiméljenek /

Egy szentlőrinci társkereső nő, Ágnes (67)

Család centrikus kicsit talán zárkózott új közegben, de alapvetően vidám, humoros őszinte és hűséges vagyok. Mezőgazdaságban dolgozom. Keresek egy olyan nőt aki szereti ezt az életvitelt és gyermekeket is szeretnek :)

Egy szentlőrinci társkereső férfi, Mátyás (26)

Öszinte magabiztos rendbarát vagyok nem fogyasztok alkoholt de dohányzom szeretek kirándulni tv- nêzni relytvénytfejteni szeretem az állatokat.

Egy szentlőrinci társkereső nő, Ildikó (58)

Ivanics Tamás vagyok. Szeretném megtalálni azt a társam akivel őszintén meglehet beszélni mindent, aki állatbarát és vidám természetű. Van egy három éves kislányom aki sajnos nem velem éll de napi szinten tartom vele a kapcsolatott. Több mint hét éve dolgozok a királyegyházai cementgyárbban mint gépkezelő. Őszinte,vidám embernek ismerem magam.

Egy szentlőrinci társkereső férfi, Tamás (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szentlőrinc

Szentlőrinc

Baranya megye

Szentlőrinc

+36 (1) 604 3102