Társkereső Tolna

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tolna környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tolnai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

tolnai társkereső nők

Első Találkozás

tolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tolnai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tolnai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes tolnai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tolnai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tolnai társkereső férfiak

Néhány tolnai társkereső bemutatkozása

Mint itt sokan, én is barát társamat keresem,egy olyan férfi személyében, aki számára fontosak a belső értékek, érzelmek. Őszinte, kissé bohó társam keresem, kivel nem unalmasak a napjaink, tudunk beszélgetni, hasonló érdeklődési körrel rendelkezünk. Jó lenne meg találni egymást, aztán a továbbiak kettőnkön múlik. Imádom a zenét, szinte minden zenei stílusban van kedvencem. Szeretek olvasni, utazni, kirándulni, szeretek élni, pedig tréfálkozott az élet velem. Vallom, hogy az ember annyit ér, amennyit a szava. Szeretnék szerelmes, boldog lenni, olyan férfi tenné boldoggá, akinek hasonlóak az elképzelései. 😊

Egy tolnai társkereső nő, Ildikó (52)

Az egyenességet, őszinteséget értékelő,elváró s megadó ember vagyok. Szóval, nem egyszerű :)

Egy tolnai társkereső férfi, Miklós (37)

Életvidám, határozott, néha kisördög, de , házias, nőies nő vagyok. Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, önzetlenség.Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, egy jó kávé mellett megváltani a világot.Várom válaszod, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és a legfontosabb a világon. "Ha szeretnek az jó, ha szeretsz az még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden."

Egy tolnai társkereső nő, Olga (51)

Sohase mond ,hogy soha- főleg ha társkeresésre adtad a fejed,és a bemutatkozóhoz sok karakter kell beírni.........

Egy tolnai társkereső férfi, János (54)

Kedves Uraim! 3 gyermekes, egyedülálló anyuka vagyok. Ja és még némi súlyfelesleggel is rendelkezem. Tisztában vagyok vele,hogy itt már minimum 98 %-át az érdeklődőknek elvesztettem. A gyermekeim gyönyörű szépek,velem voltak, vannak és lesznek is. Amin változtatni lehet és kell is az a külső. Na de mi van bellül? Ezt megtudod, ha megismersz. Tisztelet, becsület, tolerancia,sok nevetés... ezek minimum,ahhoz hogy jó kapcsolatban éljen az ember. Mivel 3 gyermekem van ezért nem hiszem, hogy szülnék még. Kérlek ezt vedd figyelembe. Az nem baj, ha Neked is van gyereked,sőt... És ami a legfontosabb. Azért, mert 3 gyerekem van az nem azt jelenti,hogy "eltartót" keresek. De ha megismersz úgyis rájössz.

Egy tolnai társkereső nő, Enikő (36)

Üdv kedves látogató ☺️ Egyedülálló komoly kapcsolatot kereső férfi vagyok. Hasonló gondolkodású és értékrendű hölgyet keresek. Ha szeretnél megismerni írj .

Egy tolnai társkereső férfi, Péter (35)

Egy tolnai társkereső nő, Lilla (55)

Én egy életvidám, kedves, figyelmes, közvetlen férfinak tartom magam. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Rendezett nyugodt életem van, csak egy szeretetre méltó kedves hölgy hiányzik belőle. Szabadidőmben kerékpározok de egy jó könyvet vagy filmet is szívesen megnézek. Mindenre nyitott vagyok. Meg kell ismerni! Ha szímpatikusnak találsz, nyugodtan írj! Én sem vagyok tökéletes, én sem veszek észre mindent, és egy aprócska levél miatt ne menjünk el egymás mellett. Tisztellek annyira, hogy válaszolok minden levélre, kérdésre.

Egy tolnai társkereső férfi, Sanyi (47)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Tolna

Tolna

Tolna megye

Tolna

+36 (1) 604 3102