Társkereső Tolna

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tolna környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tolnai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

tolnai társkereső nők

Első Találkozás

tolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tolnai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tolnai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes tolnai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tolnai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tolnai társkereső férfiak

Néhány tolnai társkereső bemutatkozása

Szerintem átlagos, mások szerint átlagon felüli, igényes, temperamentumos, modern életet élő nő vagyok. Szeretek vezetni, kirándulni, bringázni, úszni, igyekszem a szabadidőmet értelmesen, és lazán tölteni. Mindenevő vagyok, a zenét illetően is. :) Két felnőtt korú lányom van, akik a saját kis életüket már nem velem élik. Igazán kerek volna az életem, egy hasonló mentalitású férfi társsal. :) Nem futó kalandra vágyom, és a 30-as korosztályra. :) Ismerve önmagam, igyekeztem a társra vonatkozó információkat is kitölteni, ami számomra mérvadó lehet.

Egy tolnai társkereső nő, Márti (54)

Az egyenességet, őszinteséget értékelő,elváró s megadó ember vagyok. Szóval, nem egyszerű :)

Egy tolnai társkereső férfi, Miklós (37)

Életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies nő vagyok. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, önzetlenség.Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, egy jó kávé mellett megváltani a világot.Várom válaszod, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és a legfontosabb a világon. "Ha szeretnek az jó, ha szeretsz az még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden."

Egy tolnai társkereső nő, Olga (51)

Sohase mond ,hogy soha- főleg ha társkeresésre adtad a fejed,és a bemutatkozóhoz sok karakter kell beírni.........

Egy tolnai társkereső férfi, János (53)

A ME &YOU ZRT pàlyàzatot hirdet szívem csücske pozíció betöltésére. 🤭Óvatosan gyere beljebb!Àlmokon lépkedsz!🤫Az ideàlis pàlyàzó àtlagos megjelenésü, kompromisszumkészséggel és szeretetéhséggel, àtlagos testalkattal, akinek van fotója!🤔Munkaidő:Csak teljes àllàsban és az év mindennapjàn 0-24-ig. Közös csapatépítő tréningek pihenésképpen😉 Amennyiben szereted a viccet a spontàn dolgokat, utazást szabadtéri programokat, és ha egy kedves hölgyet keresel, aki egyetlen igazi kapcsolatot keres, egyetlen igaz tàrs személyében se többet se kevesebbet, akkor mindenképp írj nekem mert erre vàgyom! 👍"A szeretet a legnagyobb erő. Ez köt össze mindent és mindenkit. Ezért érdemes élni. Ettől lesz tiszta a szíved" Wendy Higgins

Egy tolnai társkereső nő, Aniko (51)

Üdv kedves látogató ☺️ Egyedülálló komoly kapcsolatot kereső férfi vagyok. Hasonló gondolkodású és értékrendű hölgyet keresek. Ha szeretnél megismerni írj .

Egy tolnai társkereső férfi, Péter (35)

Egy tolnai társkereső nő, Lilla (54)

Én egy életvidám, kedves, figyelmes, közvetlen férfinak tartom magam. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Rendezett nyugodt életem van, csak egy szeretetre méltó kedves hölgy hiányzik belőle. Szabadidőmben kerékpározok de egy jó könyvet vagy filmet is szívesen megnézek. Mindenre nyitott vagyok. Meg kell ismerni! Ha szímpatikusnak találsz, nyugodtan írj! Én sem vagyok tökéletes, én sem veszek észre mindent, és egy aprócska levél miatt ne menjünk el egymás mellett. Tisztellek annyira, hogy válaszolok minden levélre, kérdésre.

Egy tolnai társkereső férfi, Sanyi (47)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Tolna

Tolna

Tolna megye

Tolna

+36 (1) 604 3102