Társkereső Sellye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sellye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sellyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány sellyei társkereső bemutatkozása

Komoly kpcsolatot keresek. Öszinte, hűséges, kedves,megbízható, türelmes,nyugodt emernek tartom magamat. Ha többet szeretnnél tudni rolam akkor írj.

Egy sellyei társkereső férfi, Norbert (26)

egy sokakszerint kedves és aranyos srác vagyok. Aki szeret: biciklizni,horgászni,énekelni,zenéthallgatni*,számítógépezni *:rock,blackmetal,deatmetal,trachmetal,diszco szeretek továbbá: másoknak örömöt okozni segíteni másoknak. nemtűröm a hazugságot és a hűtlenséget taársamhoz hű leszek és megértő azt adom neki amit valószínű mástól nem kapna meg azaz a tiszta szeretetet. dohányzok,de a drogot nem tűröm. 18 éves vagyok 192 centiméter magas és 77kg

Egy sellyei társkereső férfi, Zoli (19)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sellye

Sellye

Baranya megye

Sellye

+36 (1) 604 3102