Társkereső Sellye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sellye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sellyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

sellyei társkereső férfiak

Néhány sellyei társkereső bemutatkozása

Nincs rosszabb annál az érzésnél, hogy elmegyünk az életünk mellett, csak mert (...) nem maradunk hűek legmélyebb értékeinkhez, a gyerekhez, akik egykor voltunk, az álmainkhoz..

Egy sellyei társkereső férfi, Béla (26)

Szeretek és tudok is főzni, saját egzisztenciával rendelkezem, önkénteskedni szoktam, tűzoltó és polgárőr is vagyok. Saját gyerekem nincs, de szeretem a gyerekeket. Keresem a párom aki társam lehet a mindennapokban.

Egy sellyei társkereső férfi, Tibor (46)

egy sokakszerint kedves és aranyos srác vagyok. Aki szeret: biciklizni,horgászni,énekelni,zenéthallgatni*,számítógépezni *:rock,blackmetal,deatmetal,trachmetal,diszco szeretek továbbá: másoknak örömöt okozni segíteni másoknak. nemtűröm a hazugságot és a hűtlenséget taársamhoz hű leszek és megértő azt adom neki amit valószínű mástól nem kapna meg azaz a tiszta szeretetet. dohányzok,de a drogot nem tűröm. 18 éves vagyok 192 centiméter magas és 77kg

Egy sellyei társkereső férfi, Zoli (20)

Sziasztok ! Én egy kedves életvidám srác vagyok szeretek jókat beszélgetni ha van miről persze a továbbiakban Pl: sétálni , zenét hallgatni szoktam filmet nézni szeretek vásárolgatni. Mondhatni úgy elég csendes srác vagyok nehezen tudnak felidegesíteni ezen belül érzékeny is tudok lenni . Olyan sok mindent nem írok magamról gondolom nem ez alapján dönti el az ember hogy milyen is valójába a másik ! Ha netán szimpatikusnak találsz és fel keltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan mesélek még többet is magadról ! :) Szia

Egy sellyei társkereső férfi, Gergő (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Sellye

Sellye

Baranya megye

Sellye

+36 (1) 604 3102