Társkereső Sümeg

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sümeg környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sümegi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti sümegi társkereső férfiak

Néhány sümegi társkereső bemutatkozása

Türelmes,megértő, vidám ember vagyok.Szeretem a társaságot, a zenét.

Egy sümegi társkereső férfi, Ferenc (51)

Szeretnék korban hozám illö hölgyel ismerkedni.talán egymásra találunk.ha te is egyedül vagy,ugy várlak

Egy sümegi társkereső férfi, Zsolt (44)

Sziasztok! Olyan társat keresek, aki igényli a szeretetet, gondoskodást, törődést és akit a tenyeremen hordozhatok. Egyáltalán van ilyen NŐ? Ha létezel, akkor ismerjük meg egymást, bízd rám magad és én boldoggá teszem a szíved, lelked, tested és az életedet. Tehát: adott egy elvált, független, romantikus, érzéki, szenvedélyes, ugyanakkor határozott férfi, aki szeret motorozni, utazni, főzni, kirándulni. A munkáját tekintve vállalkozó üzletember, aki mindig nagyon elfoglalt, valójában csak azért, mert egyedül él. Semmilyen káros szenvedélye nincs, levegőt is csak minden másodikra vesz, viszont rendkívül jó humora van... :) Túl van élete nagy csalódásán, amiből már teljesen "kigyógyúlt" és nem az igazit keresi, hanem az igazat... Egy csinos, ŐSZINTE, humorérzékkel megáldott társat keres, aki színt vinne az életébe. Akivel olyan kapcsolatot alakíthat ki, ami a megértésre, szeretetre, szerelemre, toleranciára és ŐSZINTESÉG-re épül.

Egy sümegi társkereső férfi, Fecó (46)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sümeg

Sümeg

Veszprém megye