Társkereső Téglás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Téglás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb téglási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

téglási társkereső nők

Első Találkozás

téglási társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online téglási társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online téglási társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb téglási diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb téglási diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes téglási keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes téglási keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as téglási társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es téglási társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es téglási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti téglási társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti téglási társkereső férfiak

Néhány téglási társkereső bemutatkozása

Úgynevezett intellektuális nő vagyok, és ettől 10.000 férfiból 9900 azonnal elmenekül, de az a 9900 nem tudja, hogy egy intellektuális nő milyen kreatív az élet minden területén. Szeretek minőségi módon élni, és olyan férfit keresek, akinek van stílusa, aki tudja, hogy a borból melyik évjárat a jó, és a pezsgős üvegen mit jelent a jelző. Aki ezek után még nem menekült el, arra én is kíváncsi vagyok...

Egy téglási társkereső nő, Erika (49)

"A" verzió: Alkoholista vagyok. Napi 2doboz cigi. Néha drog... Nem dolgozom. Ingyenélő vagyok. Napi 8 órát kocsmákban töltök. Nincs jogsim, mert a zsernyákok elvették. Az autómat is lefoglalták. Anyámmal élek. Macskám van. A robogómat is eladtam. Kellett piára... Egy agresszív majom állat vagyok. Ráadásul impotens. Ha Neked egy ilyen tuti pasi kell, mint én, akkor ne tökölj, mert nagy a tolongás. Mondjuk cserélem a nőket 2 hetente. Szóval kb. 2 hetes ciklussal számolva számíthatsz rám. Ha jössz hozzám, akkor hozz nekem 2dl szilvát meg 4 sört. Ezzel kihúzom azt a 2-3 órát, míg elkészíted nekem az orjalevest. Gondolom feltalálod magad, hol és miből vásárolsz be a leveshez. Végezetül mondhatnám azt, hogy szép napot, de nem lenne őszinte. "B" verzió: Nem iszom, esetleg Veled majd koccintok. Nem dohányzom, szívok így is eleget. Nem drogozom, anélkül is bolond vagyok. Dolgozom, pedig lusta vagyok. Van jogsim. Van autóm. Van kutyám, nincs macskám. Nem élek Anyámmal. Agresszív állat nem vagyok, esetleg olykor majom. Nem vagyok impotens, még. Nem cserélem a Nőket 2 hetente, inkább őrizném örökre.

Egy téglási társkereső férfi, Zoli (40)

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy téglási társkereső nő, Judit (47)

sziasztok komoly kapcsolatot szeretnék létesiteni.

Egy téglási társkereső férfi, antal (28)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy téglási társkereső nő, Katalin (41)

A leg rendesebb ember vagyok a vilagon,ilyen tobb nincs,nem fogsz csalodni!

Egy téglási társkereső férfi, Joska (55)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság szerető.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem kalandokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy téglási társkereső nő, Marika (50)

Kedves, humoros, szerény és laza felfogágú típus vagyok. Könnyen nyitok mások felé.

Egy téglási társkereső férfi, István (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Téglás

Téglás

Hajdú-Bihar megye

Téglás

+36 (1) 604 3102