Társkereső Téglás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Téglás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb téglási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

téglási társkereső nők

Első Találkozás

téglási társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online téglási társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online téglási társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb téglási diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb téglási diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes téglási keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes téglási keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es téglási társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es téglási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti téglási társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti téglási társkereső férfiak

Néhány téglási társkereső bemutatkozása

49 éves vagyok . 5 éve élek Németországban. Keresem a másik felemet (határok nélkül). Írj nekem,ha magabiztos vagy,eltökélt,okos,vicces.Ha szereted a természetet,az állatokat, a napsütést,a finom ételeket, a zenét . Szeretném ha végre lenne valaki,akihez ha odabújok biztonságban érezném magam , akiben még ég a tűz, aki szeret bolondozni, akivel mindig lenne miről beszélgetni, aki ki meri az érzéseit mutatni ,és akivel lenne egy közös bakancslistánk az elkövetkező 20-30 évre ;-)

Egy téglási társkereső nő, Ági (49)

30 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Miskolcon, a hajnali órákban. Azóta sok minden történt, és Debrecenben tengetem napjaimat. Nem szeretek hazudni, írhatnék ide egetrengető dolgokat, óriási programokat amiket képzeletben átéltem, de ez nem az én stílusom. Jobban szeretem az őszinteséget, az egyenes beszédet. Ha vetít az ember, abból előbb-utóbb úgyis csak baj van. :) Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket bárki is elolvassa, ha igen, akkor már különlegesebb vagy mint a nagy átlag. Hisz nem csak az első benyomás, hanem a másik gondolatai is érdekelnek. Ez esetben talán illendő párat meg is osztanom. Nos, romantikus alkat vagyok, szeretem a másikat meglepni, örömet okozni. Tudok főzni/sütni és nem félek használni ezen tudásom, hogy meglepetést okozzak. :D Igyekszem odafigyelni, hogy mozogjak, hisz ülőmunkát végzek, ez különösen fontos úgy vélem. Mit írhatnék még... Ide szerintem már kevesen jutnak el. Ha ide is eljutottál nagyon büszke vagyok rád. és remélem megismerkedhetünk!

Egy téglási társkereső férfi, Imre (31)

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy téglási társkereső nő, Judit (48)

sziasztok komoly kapcsolatot szeretnék létesiteni.

Egy téglási társkereső férfi, antal (29)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy téglási társkereső nő, Katalin (42)

A leg rendesebb ember vagyok a vilagon,ilyen tobb nincs,nem fogsz csalodni!

Egy téglási társkereső férfi, Joska (55)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy téglási társkereső nő, Marika (51)

Kedves, humoros, szerény és laza felfogágú típus vagyok. Könnyen nyitok mások felé.

Egy téglási társkereső férfi, István (25)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Téglás

Téglás

Hajdú-Bihar megye

Téglás

+36 (1) 604 3102