Társkereső Siófok

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Siófok környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb siófoki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

siófoki társkereső nők

Első Találkozás

siófoki társkereső férfiak

Néhány siófoki társkereső bemutatkozása

Keresek valakit, aki megérdemli a kidobott éveket üres perceket. És az nem lehet akárki, csak olyan, akinek pont én kellek. Valakire érdemes várni, mert akkor jön mikor jönni kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez csak hozzám!

Egy siófoki társkereső nő, Zsuzsa (61)

Egy szerencsi származású siófoki srác vagyok. :-) Szeretek zenét hallgatni, beszélgetni, ismerkedni. Egy őszinte, segítőkész, barátságos, empatikus, kedves fiúnak tartom magam. Szeretem magam körül a rendet.

Egy siófoki társkereső férfi, Csabi (28)

Egy egyszerű és őszinte nő vagyok,keresem életem párját. Lehet még naiv vagyok de bízok benne hogy valahol rám talál a nagy ő,még akkor is ha sokat csalódtam az emberekben,soha nem adom fel az álmaim és gondolataim,ha szimpatikus vagyok és te is az életed párját keresed akkor írj.De ha szórakozni vagy programot keresel akkor görges tovább.

Egy siófoki társkereső nő, Évi (45)

Most valami sablon szöveg kellene,de azt már mindenki ismeri. :) Rövid jellemzés rólam: makacs,őszinte,néha idióta,odaadó,helytakarékos :) /nem vagyok túl vastag /,amit kapok azt adom.A többit meg majd meglátjuk.Most pedig egy Paulo Coelho idézet következik.A fenét :D

Egy siófoki társkereső férfi, Attila (40)

Attól felek bármit is írok,reménytelen hogy megtalálom a párom. Én egy szeretetre méltó ,kedves, vidám alaptermészetű Nő vagyok. Keresem azt a Férfit,aki kézen fog és bemutatja az ő világát. Mint egy Kékszakáll,Ígérem, nem nyittatom ki a hetedik ajtót. Ha tetszik amit látok és arra kérsz maradjak,maradok. Hogy meddig? Csak rajtunk múlik. Olyan keressen, aki művelt,van humora,becsületes, őszinte, Van igénye színházra,koncertekre, utazásra,aki nem csak otthon üldögél. Van ilyen?Jelentkezzen!

Egy siófoki társkereső nő, Marianna (65)

A bizalom rendkívül fontos András számára, amit könnyen tud ébreszteni másokban és el is vár kapcsolataiban. Ha bizalmával valaki visszaélt, András hajlamos a továbbiakban megkérdőjelezni megbízhatóságát, azután meg küzdhet, hogy visszakerüljön a bizalmi körébe. A környezete kedves és türelmes embernek ismeri, aki odafigyel másokra és szükség esetén elsőként nyújt segítő jobbot. Párkapcsolatában fontos erénynek tartja a hűséget és megbízhatóságot. Egy céltudatos, társaságkedvelő társra van szüksége, akinek fontos lehet András harmóniára való törekvése.

Egy siófoki társkereső férfi, András (31)

Magamról minimum 50 karaktert? Az kizárt... Ennyi karakterrel még én sem rendelkezem😄 Max az éveim száma közelít lassan ehhez a számhoz. Gondolom átjött, - mivel bevallottam a koromat - hogy kíméletlenül őszinte vagyok. Továbbá, mivel ezen viccelődni is tudok, van humorom. Ezt keresem elsősorban egyenrangú partneremben is, aki nem akar mindenáron megváltoztatni. Én sem fogom... Önző vagyok. Csakis magamnak szeretnék egy társat találni, NEM a nagyfiamnak keresek apát. Imádok utazni, kirándulni, és a legszebb, ha ezt az örömöt mással is megoszthatom. Bár nagyon közvetlen és nyílt személynek tartanak, mégis a többi maradjon titok... A kulcs pedig... Ki tudja, talán épp TE találod meg😉

Egy siófoki társkereső nő, Mónika (47)

Tisztelt Hölgyeim! Mindazokat kérem, akik engem keresnek, vegyenek fel a bakancslistájukra, mert tudjuk, ha ebből valami kimarad, nem lesz teljes az életünk. Nem állítom egyértelműen, hogy egy kitartóan fiatalodó, egyre vonzóbb illető benyomását akarom kelteni, de az ellenkezője sem olyan ütemben halad, mint ahogy az elő van írva. Képességeimhez mérten próbálok lemaradni időben előre haladó férfitársaim közösségétől, melynek sikeréről csak az tud meggyőződni, aki személyesen jár utánam. Én ritkán járok magam után, ezért amikor magammal szembe jövök, néha meg sem ismerem magam. De ez föl sem tűnik, mert hihetetlen mennyien jönnek szembe, akiket még sosem láttam. Aki nem szeretne látni, hát az az igazi vak randi. Nincs kirívóan kedvenc elfoglaltságom, hisz szeretek jönni-menni vízben, szárazon, levegőben is. Kedvelem a filmeket, zenét, asztali teniszt, úszást, kerékpározást és legfőképp arra gondolatom, hogy a párom boldogságát szolgálja minden tevékenységem! Így hát bátorítok mindenkit, akinek van hozzámfűzni valója, ragadja meg az alkalmat és Hölgyek előnyben! Ha valaki csak a fényképemre kíváncsi, lebeszélném a továbbiakról, mert ha a sorok között nem olvasott semmi megnyerőt, a külsőm már nem fog sokat változtatni rajta. A mi korunkban már fontosabbak a belső értékek.

Egy siófoki társkereső férfi, Károly (69)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Siófok

Siófok

Somogy megye

Siófok

+36 (1) 604 3102