Társkereső Balatonendréd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balatonendréd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balatonendrédi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány balatonendrédi társkereső bemutatkozása

TISZTELET NÉLKÜL NEM LEHET ÖLELNI….. Özvegy vagyok, egy felnőtt fiam, aki nem velem él.. Azok jelentkezését várom, akik tudják mi a férfi, nő, és kapcsolat szavak jelentése.. Rád vonatkozóan nincs megkötésem. Az intelligencia elvárás, az egyetem nem. Szeretek mindent, ami szín, hang, szó, értelem, és érzelem. Szabadidőmben, a kertben „molyolok”… Időnként idegesítő vagyok, de nő vagyok, és mint nőnek, ez a dolgom..

Egy balatonendrédi társkereső nő, Elisabeth (64)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Balatonendréd

Balatonendréd

Somogy megye

Balatonendréd

+36 (1) 604 3102