Társkereső Jánosháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Jánosháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb jánosházai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

jánosházai társkereső nők

Első Találkozás

jánosházai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online jánosházai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb jánosházai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes jánosházai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as jánosházai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as jánosházai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es jánosházai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es jánosházai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti jánosházai társkereső férfiak

Néhány jánosházai társkereső bemutatkozása

Utazást, túrázást, kulturális programokat kedvelő életvidám társkereső vagyok. Szeretem a színházat, hangversenyt. Az életkor csak egy szám, szerencsére nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok.

Egy jánosházai társkereső nő, Fatime (52)

Ügyeskezű, a koromnál lényegesen fiatalabb, táncot, zenét, kirándulást, barkácsolást szerető pasi vagyok. Jelenleg Németországban élek és dolgozok, még kb. 1 évig. Olyan lányok, asszonyok ismeretségét keresem, akik nyitottak az új dolgokra, nem ragaszkodnak kifejezetten a lakóhelyükhöz. Nem az éveket számolgatják, hanem az a fontos számukra, ki mennyire tud fiatal, ha kell gyerek lenni. Van bennük elég bátorság, egy kis őrültség, bevállalni esetleg mások normáin túl mutató dolgokat. Mindent szabad, ami nem tilos, nem törvénybe ütköző, és senkinek nem okoz kárt, vagy fájdalmat. Az a kérésem kedves hölgyeim, ha írok valakinek, egy válasszal tiszteljen meg! Én is azt teszem.

Egy jánosházai társkereső férfi, János (63)

Szia kedves érdeklődő, köszöntelek az adatlapomon! Segítőkész, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, ping-pongozni, sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésed várom leveled.

Egy jánosházai társkereső nő, Rita (37)

Szia kedves látogatom örülök hogy be néztél komoly kapacsoalatot keresek szeretnék tudom tisztában vagyok vele hogy nem egyszerű hozzám passzoló társat nincs ideálom olyan tárast keresek aki el fogad úgy ahogy vagyok hisz én is elfogadom őt úgy ahogy amilyen ember semi se szeretnék majd ráerőltetni szeretném meg adni azt a teret amire amennyire szüksége van ha fel keltetem az érdeklődésedet írj jelöl bátran nem harapok csak szeretném azt a nőt igazán boldogá tenni aki tényleg öszitén velem szeretne lenni! Másik felem keresem lehet csak levelezés beszélgetés majd a többi meg kialakul sportot utazást kedvelem nem vagyok semmi jónak elrontója ha valaki gondolja irjon bátran!

Egy jánosházai társkereső férfi, Csaba (49)

Sziasztok! Olyan párt keresek aki komoly kapcsolatra vágyik. Vidám és őszinte embernek tartom magam. Én még nagyon szeretek bulizni koncertre járni. De a kirándulas, séták vagy csak az összebújós napok is bejönnek.

Egy jánosházai társkereső nő, Gyöngyi (49)

Humoros, életvidám, semmi jónak az elronrója nem vagyok. Mottóm: ha te vagy akkor csak egyedül te.

Egy jánosházai társkereső férfi, Attila (40)

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy jánosházai társkereső nő, Gyöngyi (40)

komoly kapcsolat céljából,ismerkednék. az életben már sokat csalódtam, keresem a hozám illö társamat.

Egy jánosházai társkereső férfi, Péter (42)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Jánosháza

Jánosháza

Vas megye

Jánosháza

+36 (1) 604 3102