Társkereső Tab

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tab környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tabi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tabi társkereső nők

Első Találkozás

tabi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tabi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online tabi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tabi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tabi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes tabi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tabi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tabi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tabi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tabi társkereső férfiak

Néhány tabi társkereső bemutatkozása

Múltat lezártam, harmóniában élek a lelkemmel és környezetemmel. Társasági ember vagyok.Három éves kora óta egyedül neveltem fel a most 20 éves fiamat. Ha "plázamacskát" keresel, rossz helyen jársz. Humorral is meg vagyok áldva, de örülnék, ha ezt és még sok más tulajdonságomat személyesen tapasztalnád meg. Sokat dolgozom, szabadidőmet is aktívan töltöm. Kertészkedés, bicajozás, grillezés, borozgatás a barátokkal. Ha van időm az igazi pihenésre, akkor Balaton, vagy tenger...

Egy tabi társkereső nő, Judit (49)

Szia! Egyet gondoltam és regisztráltam. :) Talán ily módon sodorja az utamba azt, akivel kiegészítjük egymást. Vidám, kedves, közvetlen, beszédes..... majd kiderül, ha ismerkedünk! :) A lényeg úgy is az, hogy te milyennek látsz! :)

Egy tabi társkereső férfi, Gergely (37)

Attól felek bármit is írok,reménytelen hogy megtalálom a párom. Én egy szeretetre méltó ,kedves, vidám alaptermészetű Nő vagyok. Keresem azt a Férfit,aki kézen fog és bemutatja az ő világát. Mint egy Kékszakáll,Ígérem, nem nyittatom ki a hetedik ajtót. Ha tetszik amit látok és arra kérsz maradjak,maradok. Hogy meddig? Csak rajtunk múlik. Olyan keressen, aki művelt,van humora,becsületes, őszinte, Van igénye színházra,koncertekre, utazásra,aki nem csak otthon üldögél. Van ilyen?Jelentkezzen!

Egy tabi társkereső nő, Marianna (64)

Egyedül vagyok és már nagyon nem jó így!A boldogságon kivül szerintem minden meg van de mégis üresnek találok mindent,olyan társat keresek akivel meg oszthatok mindent és boldogok lehessünk addig még egészségünk engedi !Egyéb adataim a bejelentkező lapon meg találhatok! Ha elfogadhatónak találsz ,próbáljuk meg !

Egy tabi társkereső férfi, Miklós (81)

Nem tudom mi lenne a megfelelő bemutatkozás! Mert amit magamról írnék azt nem biztos ,hogy itt felismerik bennem. Tudok normálisan és kultúráltan kommunikálni. Intelligensnek tartom magam. Megértem ha valamire azt mondják hogy nem. Elfogadom mások véleményét ,ha nem is étek egyet vele! Nem a pehely súlyú csoprtba tartozom. Tudok és értem a viccet! Olvasáshoz szemüveget viselek! Aki úgy gondolja hogy meg tud fejteni engem bátran írjon. Mert néha én sem igazodok ki magamon. Hűséges vagyo. Van hogy csak begubózni szeretek,de vagy a nyüzsgést! Ha kedvem tartja kreatívkodom. Az ajándékozást nem kötöm az ünnepekhez! Ha zsíroskenyér a vacsora azt sem bánom,fel lehet azt is dobni egy szál gyertyával meg egymásra figyeléssel!

Egy tabi társkereső nő, Gabriella (54)

Sziasztok, Dani vagyok! Ha őszinte akarok lenni, eléggé nyitott vagyok, sok mindenre. Az írástól a korin át, a hosszú sétákig, bármire. Egy bemutatkozásban, nem tudok túl sok mindent leírni, sőt az embernek az az első benyomása rólam, hogy ez egy szűkszavú idióta, de a való életben, nagyon bőbeszédű vagyok, az emberek ha velemnem vannak, már keresik a puskát, hogy le tudjanak lőni. Ha felkeltettem érdeklődésed,nyugodtan írj!:) Miveé szeretek utazni, mondjuk úgy, hogy rugalmas vagyok.

Egy tabi társkereső férfi, Dani (19)

Kedves Uraim! 40-es talraesett,mosolygós,házias nő keresi párját.

Egy tabi társkereső nő, Mariann (47)

Hello! 45-ös srác keres korban hozzáillő nőt komoly kapcsolat céljából! Szabadidőmben szeretek túratni(szoktam is.de tényleg!) Szeretem a zenét(a discot nem)és szívesen megyek koncertekre! Szeretem a filmeket(a mozit nem)az otthoni mozizás híve vagyok! Szeretem a jó kajákat(a tudatlan műegészséges táplálkozást nem)zsírosan fűszeresen! Szeretem a rendet a rendszert és a tisztaságot a magam környezetében! Dohányzom.Aki ez alapján el vagy megítél nyugodtan kattintson tovább! Aki szereti az életet,és büszke arra hogy nő, és magáénak is érzi ezeket a dolgokat,nyugodtan írjon! Kislányok és öregasszonyok kíméljenek!Bocs!

Egy tabi társkereső férfi, Csaba (46)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tab

Tab

Somogy megye

Tab

+36 (1) 604 3102